Новак у Високом играо тенис без рекета, одушевљење у комплексу „Равне 2“

ГС
Foto: Кликс

САРАЈЕВО - Српски тенисер Новак Ђоковић стигао је у Високо гдје ће данас отворити тениски камп у Археолошком парку „Равне 2“.

Популарни Ноле, према наводима медија у ФБиХ у Високо је стигао у аутомобилу којим је управљао Семир Османагић, оснивач Фондације „Археолошки парк: Босанска пирамида Сунца“.

По доласку у Високо, славни тенисер је прво обишао новоизграђене терене са својом екипом, а онда је у пратњи домаћина Семира Османагића посјетио тунел Равне.

Појавом Ђоковића у комплексу „Равне 2“ завладало је одушевљење, а он је стрпљиво позирао, потписивао се…

Потом је одиграо и партију тениса и то без рекета са Гораном Караном и Семиром Османагићем.

– Ма нама рекети ни не требају – рекао је Ноле.

Пошто је седми тенисер свијета поразговарао и са кадетима из Србије, Босне, Македоније, Словеније, Италије. На лицима малишана се читала одушевљеност.

– Ја играм послије подне. Будите спремни да заиграте са мном – рекао им је Ноле.

У 16 часова Ђоковић, који је у недјељу седми пут у каријери освојио Вимблдон,  играће пријатељски меч, а осим њега ту су још и тенисери Аљаж Бедене и Алдин Шеткић те Иван Додиг, а програм је почео у 10 сати  дуелима тениских кадетских репрезентација БиХ, Италије, Словеније, Србије, Хрватске и Сјеверне Македоније.

Радови на тениским теренима са тврдом подлогом и шљаком завршени су у уторак.

Ради се о два тенис терена са трибинама поред терена, у природи те ВИП трибинама, а пропратни садржаји су ресторан и модерно опремљене свлачионице.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана