Новак на Твитеру: Поставио сам ствари на своје мјесто

ГС
Foto: Би-Би-Си

БЕОГРАД- Први рекет свијета Новак Ђоковић се обратио јавности, први пут након што му је ускраћена виза у Аустралији и онемогућено да брани титулу на Аустралијан опену.

У интервјуу за “ББЦ” Новак је јасно поручио да није антиваксер и да нема ништа против вакцине, а открио је и због чега је депортован из Аустралије пред почетак првог гренд слема у сезони.

Са Ђоковићем је разговор водио новинар Амол Раџан, који је у једном моменту остао изненађен одговором који је српски тенисер дао, такође, и он је изнио утиске после разговора са српским тенисером, док је на сајту поменутог медија покренут блог који прати реакције на интервју, а оне које долазе из Британије, нису баш добре за Новака.

Ђоковић није коментарисао реакције из остатка света, већ је након објаве интервјуа за британски јавни сервис послао јасну поруку путем друштвених мрежа:

Уз поруку да је “поставио ствари на своје мјесто” и да ће интервју са Амолом Раџаном бити комплетно објављен вечерас од 21.30 по нашем времену, Новак се захвалио навијачима.

– Хвала мојим навијачима, који су ме подржавали у посљедњих неколико недјеља. Цијеним ваше стрпљење – навео је Новак, преноси СпортБлиц.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана