Новак Ђоковић потврдио долазак у Бањалуку

Милан Зубовић
Новак Ђоковић потврдио долазак у Бањалуку

БЕОГРАД - Најбољи тенисер свијета Новак Ђоковић потврдио је долазак у Бањалуку на турнир Српска опен који ће од 17. до 23. априла бити одржан у највећем граду Републике Српске.

- Планирам да играм у Бањалуци и веома се радујем доласку. И ако сам здрав ја долазим. Много се радујем јер сам само једном и то сада већ далеке 2009. године имао прилику да играм егзибициони меч против Виктора Троицког. Драго ми је што смо добили подршку од града Бањалуке и Владе Републике Српске и да турнир буде одигран у том граду. Ово је посљедња година нашег изнајмљивања лиценце, јер нисмо власници исте, која ће бити враћена власнику у Румунији идуће године и одлучили смо да то буде у Бањалуци са подршком Републике Србије и Републике Српске. Надам се да ће радови бити завршени на време. Знам да су у току и није лако постићи све обзиром на недостатак времена да се читава организација пренесе на друго место који никад није имало такав тениски догађај. Верујем у наш народ тамо и да ће бити све у реду - рекао је Ђоковић на конференцији за медије у Београду.

Данима се шпекулише о именима тенисера који ће да стигну на турнир из серије 250, а Новак није могао да потврди ко ће да стигне.

- Што се тиче имена не знам ништа то је у рукама организације која комуницира са менаџерима других играча. Има наравно, неких значајних имена која бисмо волели да угостимо, али се надам да ћу ја моћи да играм тамо и сви наши тенисери из Србије и региона, односно Хрватске јер мислим да би то било интересантно људима као и то и да виде нека интернационална имена - додао је Ђоковић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана