Нова прича пивара

Глас Српске
Нова прича пивара

БAЊAЛУКA - Комплетна структура у клубу је подређена томе да се ове сезоне стабилизује први тим и млађе категорије, те да почнемо нову причу којом бисмо Борац Нектар вратили на стазе старе славе. Уз залагање свих играча резултат ће доћи сам по себи, мислим да имамо екипу за пласман међу прва четири тима на табели Лиге 13 - изјавио је предсједник Управног одбора "пивара" Борис Благојевић, који је захвалио Бањалучкој пивари која ће и ове сезоне бити спонзор клуба.

Директор Борца Мирослав Дојчиновић нагласио је да клуб има великих дугова који се постепено рјешавају, те је уплаћен први дио котизације за предстојећу сезону.

- Дуговања су енормно велика и до краја године ћемо имати јасну цифру. До сада смо успјели да ријешимо велики дио дуга, а што је најбитније, сви они којима смо дужни желе да се договоримо ван суда - рекао је Дојчиновић.

Директор Бањалучке пиваре Николас Пени захвалио је директору Дојчиновићу и предсједнику Благојевићу што су се у тешком тренутку прихватили незахвалних позиција у клубу.

- Пред клуб смо ставили три основна циља пред ову сезону, а то су: пласман у горњи дио табеле, то јест да се не понови прошла сезона када смо замало скренули са пута. Друго, желимо да се публика врати у дворану, да она не буде празна као што је то био случај ранијих година те, наравно, да постанемо центар активности кошарке у овом региону који ће окупљати младе кошаркаше који ће стасавати у екипи - истакао је Пени.

Утакмицу првог кола Лиге 13 БиХ Борац Нектар игра у суботу против Чапљине у гостима. 

Каралић

Нови-стари тренер Борац Нектара Драго Каралић је нагласио да је задовољан оним што је урађено до сада те да прва искушења тек слиједе.

- Пред свима нама је велика одговорност, а прије свега морамо да вратимо самопоуздање клубу. Имамо респектабилан тим и свака утакмица је изазов за нас у Лиги 13. Добро смо радили у протекла два мјесеца те су нам посљедњи сусрети показали да се формира физиономија тима који је у стању да се носи са осталим екипама у шампионату - нагласио је Каралић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана