Нова опрема за нове успјехе – Mozzart подржао Подручни фудбалски савез Бањалука

ГС
Mozzart подржао Подручни фудбалски савез Бањалука
Foto: Mozzart | Mozzart подржао Подручни фудбалски савез Бањалука

Живимо у тешком времену када спорт није у првом плану. Бројни клубови су у тешкој ситуацији, а Mozzart је имао осјећаја да нам помогне, каже предсједник овог Савеза Дарко Љубојевић.

У Mozzartовој опреми ка новим успјесима! Наставља се хумана мисија ове друштвено одговорне компаније која пружа велику подршку развоју спорта у цијелој земљи.

Поред тога што је спонзор јаких премијерлигаша, редовним донацијама помаже и мање фудбалске клубове. Тако је упутила нову опрему Подручном фудбалском савезу Бањалука, који окупља 35 спортских колектива.

У овој породици има тимова који наступају у највишем рангу, али и оних који су у четвртој лиги, што се поклапа са Mozzartовом мисијом да подржава клубове на свим нивоима. Најуспјешнији из овог савеза је, свакако, ФК Борац Бањалука- актуелни првак БиХ. 

У Првој лиги РС играју ФК Крупа из Крупе на Врбасу, ФК Жељезничар Спот Теам… Ту су и клубови из регије Бањалука, Котор Варош, Теслић, Мркоњић Град, Шипово…

Овај Савез сваке године организује неке акције - прошле године дијелили су фудбалске лопте клубовима из најнижих лига…

"Ми смо изузетно задовољни и срећни што је Mozzart дио наше приче, што су препознали тренутак да нам помогну.. Реакције свих нас су позитивне јер живимо у тешком времену када спорт није у првом плану. Бројни клубови су у тешкој ситуацији, а Mozzart је имао осећаја да нам помогне", каже предсједник Подручног фудбалског савеза Бањалука, Дарко Љубојевић.

Нове комплете тренерки добило је 25 играча из више клубова овог Савеза. Они чине одабрану екипу Подручног фудбалског савеза БЛ за такмичење аматера у Купу регија. Акцију је покренула УЕФА, а Савез је формирао репрезентацију за ово такмичење. 

"Mozzartова донација нам значи много да опремимо екипу за ово важно такмичење… Обично добијамо помоћ од Града Бањалука, понекад од општина из којих су клубови, ресорног Министарства… Али, посебно смо захвални када нас подрже друштвено одговорне компаније попут Mozzartа", закључио је Љубојевић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана