Невесињци добили бодове и Катића

Дејан Кондић
Невесињци добили бодове и Катића

НЕВЕСИЊЕ - Нема предаје, нити ће је бити. Херцеговина наставља грчевиту борбу за опстанак. Градачац је Невесиње напустио погнутих глава, а домаћин је поред два бода добио играча за будућност, 14-годишњег Немању Катића.

Тренер тима из Херцеговине Амар Чавчић посљедњих пет минута у игру је увео младог крилног играча, који се чак уписао и у листу стријелаца. Наиме, искористио је једну контру и уписао првенац у сениорској конкуренцији за одушевљење на трибинама. Млади Катић за “Глас Српске” признао је да је сам улазак у игру за њега било остварење сна.

- Стварно је било као у сну. И овај пут бих захвалио шефу стручног штаба Чавчићу на указаној прилици. Утисци су стварно сјајни. Још када се на све то дода чињеница да сам постигао и тај гол, онда вам је јасно да мојој срећи нема краја. Добио сам прилику на лијевом крилу, иако међу својим вршњацима покривам бековску позицију на истој страни. Када су најавили да улазим у игру сви су стварно били на ногама, цијела дворана. Добио сам јак вјетар у леђа. Указала се шанса и да дам тај гол. Наш чувар мреже Михајло Вујадиновић ми је бацио један пас у контру, ухватио сам ту лопту и дао гол. Сви су одмах скочили и радовали се мом дебитантском поготку који ми стварно много значи. Послије утакмице сви су ми честитали, добио сам пуно порука и стварно свима захваљујем још једном. Значиће ми ово у наставку каријере, као један стимуланс - истакао је Катић.

Млади рукометаш вјерује да ће и у будућности добијати минуте од тренера Херцеговине Чавчића, додајући да ће га ово све стимулисати да још више тренира.

- Надам се да ћу и у наредним утакмицама уписати још који минут и гол. Својски ћу се потрудити на тренинзима да све то заслужим. Како год било, наш приоритет је опстанак у лиги и сви смо томе посвећени. Сигуран сам да ћемо успјети остварити циљ - закључио је Чавчић.

Пораз Борца у Вогошћи

Резултати 19. кола Премијер лиге: петак: Вогошћа - Борац 27:25; субота: Искра - Слобода 27:42, Извиђач - Какањ 51:24, Горажде - Грачаница 24:25, Коњух - Слога (Д) 34:32, Криваја - Маглај 25:13, Леотар - Босна (В) 30:26, Херцеговина - Градачац 32:25.

Пласман: Извиђач 36, Леотар 27, Вогошћа 25, Слобода 25, Грачаница 24, Криваја 24, Коњух 22, Маглај 20, Слога (Д) 18, Борац 18, Искра 16, Херцеговина 16, Горажде 15, Босна (В) 9, Градачац 6, Какањ 2.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана