Ненад Лаловић реизабран за члана Међународног Олимпијског комитета

Танјуг
Foto: Агенције

МУМБАЈ- Предсједник Свјетске рвачке федерације и истакнути српски спортски радник Ненад Лаловић реизабран је за члана Међународног Олимпијског комитета.

У чланство МОК-а Лаловић је први пут изабран 2015. године, а на седници која је одржана у Мумбаију Лаловић је добио нови осмогодишњи мандат.

"Привилегија је бити део Међународног Олимпијског комитета. Почаствован сам континуираном подршком чланова МОК-а. Са великим задовољством наставићу да радим и доприносим даљим успесима олимпијског покрета", истакао је Лаловић.

Он је 2018. године први пут изабран и за члана Извршног одбора Међународног Олимпијског комитета, а на ту функцију реизабран је 2022. године. Једини је Србин у историји који је тако високо позициониран у МОК-у.

"Велика је част и што репрезентујем нашу рвачку породицу у МОК- у и олимлијском покрету. Рвање је спорт који вас учи многим стварима, и све то мени лично даје додатно самопоуздање да све те вредности на прави начин искористим у свом раду како бих дао што је могуће већи допринос у развоју МОК-а у будућности", закључио је Лаловић

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана