Немања Михајловић представљен као нови играч Слоге: Жеља ових људи пресудила да дођем

Дејан Кондић
Немања Михајловић представљен као нови играч Слоге: Жеља ових људи пресудила да дођем

ДОБОЈ - Слога је званично представила посљедње и најзвучније појачање, Немању Михајловића.

Некадашњи Партизанов виртуоз на лијевом крилу до краја сезоне биће ударна игла Добојлија у борби за опстанак у Премијер лиги. Оно што је пресудило да стави параф на уговор са екипом коју са клупе предводи Зоран Ћургуз је велика жеља и упорност челника Слоге да га доведу.

- Оно што желим да нагласим је да је за моју одлуку да дођем овде пресудила жеља ових људи, много је другачије када то осетите. Изузетно сам срећан због добродошлице, упознао сам се са играчима, одрадио тренинг и могу рећи да период адаптације заиста неће дуго трајати. Мислим да овде имам све што ми је потребно да пружим свој максимум и помогнем клубу, те се на неки начин одужим овим људима на указаном поверењу. Ниједан почетак није лак, па тако неће бити ни овај - поручио је Михајловић.

Брзоноги фудбалер, који је својевремено из Партизана отишао у Херенвен за 1,7 милиона евра, сада је на новом почетку. Прошле сезоне носио је дрес суботичког Спартака, али се на крају сезоне разишао са “голубовима” и од тада је без ангажмана.

- Пар месеци сам био без клуба, али мислим да ћу јако брзо ухватити жељени ритам. Сваку утакмицу идемо на победу, некада се неће десити, некада хоће, али видим да су момци жељни доказивања. Екипа није стара, ту је доста младих момака, још једном бих да кажем да сам срећан овде и да захвалим свима - рекао је Михајловић.

Предсједник Добојлија Мирослав Кршић није крио задовољство због завршеног посла и додао да вјерује да ће Михајловић бити важна карика у борби за опстанак.

- Сувишно је да трошим ријечи о Немањиним квалитетима, желим му сву срећу и да заједнички остваримо циљеве. Већ на неки начин предузимамо кораке у играчком кадру за наставак сезоне, а самим тим смо успоставили сарадњу и контакт са Немањом, који ће својим квалитетом и радом сигурно допринијети остваривању нашег циља, а то је свакако првенствено опстанак - нагласио је Кршић.

Уз навијаче срушити Посушје

Слога у суботу од 16 часова дочекује Посушје у мечу 16. кола Премијер лиге. Тренер Зоран Ћургуз неће моћи рачунати на Михајловића у тој утакмици, али упркос томе вјерује да његови момци могу до важна три бода.

- Надам се да ће Слога добити велико појачање у Неци Михајловићу те да ће он врло брзо остварити трансфер који је објективно заслужио. Што се дуела са Посушјем тиче, значајна утакмица за нас. Долази нам директни конкурент. Желимо да побјегнемо од опасне зоне и морамо бити опрезни у овом сусрету. Морамо наметнути свој ритам и уз помоћ наших навијача доћи до славља - рекао је Ћургуз.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана