Немања Јелисић, рукометаш београдских “црвено-бијелих”, за “Глас Српске”: Звезда прилика за доказивање

Д. Д.
Немања Јелисић, рукометаш београдских “црвено-бијелих”, за “Глас Српске”: Звезда прилика за доказивање

БЕОГРАД - Млади рукометаш из Брчког Немања Јелисић у наредној сезони носиће дрес београдске Црвене звезде.

Сјајно крило је прошле сезоне с пуно успјеха носило дрес Славије из Источног Сарајева гдје је својим талентом и партијама скренуо пажњу клубова. Најконкретнија је била Црвена звезда тако да ће сад имати прилику за напредак. Јелисић увелико ради са новим тимом који је доживио бројне промјене и нада се најбољем у новој сезони.

- Првенство Србије је много јаче од такмичења у Републици Српској тако да су ове припреме веома битне како бих се што боље спремио за све изазове који нам слиједе. Лига је веома квалитетна видим да су се сви клубови појачали тако да ће за мене ово бити прилика за доказивање и додатни искорак. Одлично сам примљен у новом клубу, момци су сјајни има доста младих играча који ће као и ја имати жељу да се докажу. Даћу све од себе да се докажем и оправдам повјерење челника клуба - истакао је млади играч.

Амбиције Црвене звезде су да афирмише младе играче и створи екипу за будућност, а ако се укаже прилика и да направе нешто више.

- Надам се да ћемо уз добар рад моћи да изборимо пласман у плеј-оф. Било би то одлично за нашу екипу која је спој младости и искуства. Имамо доста нових играча у тиму тако да је потребно вријеме да се уиграмо али надамо се најбољем - додао је Јелисић.

Уз Козарску Дубицу, Брчко је један од градова гдје има веома талентованих рукометаша тако да ће се сад на супротним странама у “вјечитом дербију” наћи играчи из овог града. Немања Пештић је потписао за Партизан.

- Пештић је мој пријатељ и бивши саиграч из рукометног клуба Јединство Брчко, заједно смо тренирали и започели прве рукометне кораке. Чули смо се након потписа тако да једва чекамо дерби - додао је Јелисић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана