Нема предаје у Чешкој: РК Леотар стигао на реванш меч ЕХФ Еврокупа

Г.С.
Нема предаје у Чешкој: РК Леотар стигао на реванш меч ЕХФ Еврокупа

КАРВИНА - Рукометаши Леотара биће знатно ослабљени у реванш мечу трећег кола ЕХФ купа против Карвине. Чеси су у првом мечу у Требињу славили са 28:27, а највећи проблем за тренера Драгишу Кораћевића су повреде због којих ће дуел пропустити Владимир Станковић и Александар Милојевић.

Чеси су у првом мечу стекли минималну предност након што су били одлични у финишу и показали да имају искуство из европских мечева. У Леотару истичу да ће и у реваншу дати свој максимум.

- Иако смо значајно ослабљени у реванш мечу, гдје нам недостају два веома важна играча из прве поставе Милојевић и Станковић, настојаћемо да и у реванш мечу одиграмо што боље. Штета је што нисмо остварили повољнији резултат у Требињу, гдје смо имали и плус три у другом полувремену, али је оно показало да можемо да играмо против овог веома квалитетног ривала. Збићемо редове и покушати да одиграмо што боље на овом мечу па видјећемо шта ће бити на крају, сигурно је да се не предајемо и растерећени смо јер смо већ остварили циљ у Европи - истакао је голман Милош Кнежевић.

Дуел Карвина - Леотар игра се у суботу од 18 часова, а меч ће судити Украјинци Руслан Лошак и Анатолиј Новиков.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана