НБА Ол стар: Познати учесници у шутирању тројки и закуцавању

Танјуг
Foto: Танјуг/АП

ЊУЈОРК- Руководство НБА лиге саопштило је данас имена кошаркаша, који ће учествовати у такмичењима за најбољег тројкаша, закуцавањима и "Скилс челенџу" током Ол стар викенда.

НБА Ол стар викенд биће одигран од 17. до 19. фебруара у Солт Лејк Ситију. Ова три такмичења су на програму у суботу 18. фебруара.

У такмичењу за најбољег тројкаша учествоваће: Тајрис Халибертон (Индијана), Тајлер Хиро (Мајами), Бади Хилд (Индијана), Кевин Уертер (Сакраменто), Дамијан Лилард (Портланд), Лаури Марканен (Јута), Анферни Симонс (Портланд) и Џејсон Тејтум (Бостон).

У најатрактивнијем такмичењу у закуцавањима такмичиће се Деричо Симс (Њујорк), Треј Марфи (Њу Орлеанс), Мек Мекланг (Филаделфија) и Ки-Џеј Мартин (Хјустон).

На почетку суботњег програма биће одржан "Скилс челенџ", односно такмичење у вјештинама.

У њему ће такмичити три екипе од по три члана. Кошаркаш Милвокија Јанис Адетокумбо учествоваће у овом такмичењу са браћом Танасисом и Алексом.

Поред њих, у тиму "Џеза" биће Џордан Кларксон, Вокер Кеслер и Колин Секстон. У тиму "Рукија" се налазе Паоло Банкеро из Орланда, Џабари Смит из Хјустона и Џејден Ајви из Детроита.

Такмичење се састоји од четири рунде од којих прве три укључују слободна бацања, додавања и штафету.

Најбоља два тима ће затим шутирати са средине терена како би се одредио побједник.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана