НБА играч ухапшен на аеродрому због марихуане и два пиштоља

Агенције
НБА играч ухапшен на аеродрому због марихуане и два пиштоља

МАЈАМИ - Крилни кошаркаш Минесота Тимбервулвса Тореан Принс ухапшен је у Мајамију због налога полиције Тексаса која га тражи као бјегунца од закона зато што је у мају ухваћен са дрогом и оружјем у јужној америчкој савезној држави.

Када је полиција зауставила Принса у Тексасу у колима су му нашли два пиштоља, "вејп" напуњен THC-ом, активним састојком марихуане, као и једну посуду са марихуаном. Тада је оптужен за недозвољено поседовање и ношење оружја и посједовање дроге.

Сада је дошао налог за његово хапшење и крилни кошаркаш Минесоте је ухапшен на аеродрому у Мајамију. То га је прилично затекло, јер његов адвокат Кент Шефер каже да Принс није знао да постоји налог за хапшење.

-Он је био овде на одмору и на аеродрому смо чули његово име, а затим је приведен - навео је адвокат, а огласила се и Минесота.

-Свјесни смо извјештаја везаних за Тореана Принса и у процесу смо скупљања информација о томе - навели су у кратком обавјештењу.

Принс је НБА каријеру почео 2016. године као члан Атланта Хокса који су га драфтовали као 12. пика прве рунде. Ту је био три године, затим је две сезоне провео у Бруклин Нетсима, да би се кратко задржао у Кливленду пре доласка у Минесоту. Прошле сезоне је просечно бележио 7,3 поена, 2,5 скокова и једну асистенцију по мечу, а Тимбервулвси су са њим потписали двогодишњи уговор вредан 16.000.000 долара.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана