Навијачица тужила Кирјоса због "попила је 700 пића"

Tanjug
Foto: Outsider

ЛОНДОН - Пољска адвокатица Ана Палус, која је избачена са овогодишњег финала Вимблдона на инсистирање тенисера Ника Кирјоса, тужила је Аустралијанца који се жалио судији да га она омета са трибина и да изгледа као да је "попила 700 пића".

"Током финала Ник Кирјос је изнео неодговорну и потпуно нетачну оптужбу на мој рачун. Не само да ми је нанео штету јер сам привремено избчена са трибина, већ је изнео оптужбу коју су пренели медији и коју су прочитали милиони људи широм света, а која је мени и мојој породици нанела немерљиву штету и стрес. Одлучила сам да моји адвокати покрену поступак против господина Кирјоса како бих очистила љагу са свог имена", изјавила је Ана Палус, а пренијели су бројни британски медији.

Српски тенисер Новак Ðоковић савладао је Ника Кирјоса са 4:6, 6:3, 6:4, 7:6 у финалу Вимблдона током ког је Аустралијанац често правио сцене и обраћао се публици и свом боксу.

Тако се на његовој мети нашла и Пољакиња која је заправо навијала за њега.

"Омета ме док сервирам у финалу Вимблдона. Потпуно је пијана и обраћа ми се у сред поена. То је она која изгледа као да је попила 700 пића брате", рекао је Кирјос током финала Вимблдона, а његове речи уживо је емитовала телевизија.

Међутим, ово није једини правни проблем са којим се суочава Кирјос.

Суд у Аустралији одбио је његов захтјев за тромјесечно одлагање суђења у ком је оптужен за насиље над бившом дјевојком Кјаром Пасари.

Адвокати аустралијског тенисера затражили су да суђење буде помјерено за 25. новембар, али њихова молба није усвојена.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана