Навијачи Звезде: Не желимо да допустимо звиждање играчима

Tanjug
Foto: Sportal

БЕОГРАД- Навијачи Црвене звезде позвали су све присталице "црвено-белих" да дођу на сутрашњи тренинг српског шампиона, који ће бити одржан у 14.15 сати на помоћном терену стадиона "Рајко Митић" како би подржали фудбалере послије пораза од Монака.

Црвена звезда је синоћ на свом терену поражена од Монака резултатом 1:0 у мечу првог кола групе Х Лиге Европе.

"Желимо да нашим играчима пружимо преко потребну подршку пред тешко гостовање Новом Пазару где нам је ускраћено да бодримо свој клуб. Још у првом колу смо истакли да је ово најбитнија сезона, а сада је јако битан тренутак. Север је много пута до сада показао да уме да препозна тренутак када и како треба реаговати. Сетимо се само да је протекле сезоне кључни тренутак био дочек играча на аеродрому и подршка стотињак Делија после испадања од Шерифа. Тад се ломило, и завршило "дуплом круном", наводи се у саопштењу навијача Црвене звезде.

"Делије" наводе да на сутрашњем тренингу желе да "исправе неправду", која се догодила на мечу са Монаком када су поједини навијачи звиждали фудбалерима Црвене звезде.

"Звиждано је људима који су учинили да Звезда у протеклх пола деценије буде то што јесте, људима који су нас небројено пута до сада обрадовали. Из утакмице у утакмицу позивамо на пун стадион, али исто тако не желимо да допустимо да на трибинама Маркане превладају хистерија, размаженост, менталитет из кладионица и са твитера. Звиждање најбољим играчима, стидљиви повици терања управе, за чијег мандата Звезда шест година осваја титуле и игра групне фазе Лиге шампиона или Лиге Европе. Где је крај бахатости и неурачунљивости људи који долазе на "веће" утакмице? Таквим стварима једино може да се стане на пут реакцијом и то великог броја правих звездаша. Да испратимо играче на гостовање где нас неће бити и да стваримо ствари на своје место", закључује се у саопштењу.

Утакмица између Новог Пазара и Црвене звезде биће одиграна у недељу од 17 сати.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана