Навијачи Звезде направили "сачекушу" за групу присталица Роме

Танјуг
Навијачи Звезде направили "сачекушу" за групу присталица Роме

РИМ - Навијачи Црвене звезде направили су у Риму заседу групи присталица Роме после меча са Емполијем, који је одигран у суботу увече на Олимпијском стадиону у главном граду Италије, преноси италијанска "Република".

"Република" наводи да су навијачи Црвене звезде, популарне "Делије", прошле недеље у великом броју бодрили кошаркаше "црвено-белих" на мечевима Евролиге против Виртуса у Болоњи и Арманија у Милану.

Италијански медији истичу да су "Делије" допутовале у Рим после утакмица Евролиге и недалеко од Олимпијског стадиона у Риму направиле "сачекушу" за навијачку групу Роме "Федајн Рома" и отеле заставу присталицама римског клуба.

Припадници групе "Федајн Рома" су у братским односима са навијачима Динама "Бед блу бојсима" и присталицама Панатинаикоса.

Италијански медији подсЈећају да постоји велико ривалство међу навијачима, пошто су "Делије" у братским односима са присталицама Олимпијакоса, због чега је и дошло до "сачекуше" у Риму.

Присталице Интера су се потом огласиле саопштењем и изразиле су солидарност са навијачима Роме због акције "Делија" у Риму. Група "Федајн Рома" се најчешће сукобљава са навијачима Наполија

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана