Навијачи открили Ђоковићу како може легално да уђе у САД

Г.С.
Навијачи открили Ђоковићу како може легално да уђе у САД

Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић ипак може да уђе у Америку и то на врло необичан начин, који је сасвим у складу са законима САД-а.

Према званичним информацијама Србин не може да уђе у Америку јер није вакцинисан, али би то могао да уради преко егзотичног љетовалишта. Све што је потребно јесте да долети на Бахаме, а онда бродом да дође до Флориде.

-За улазак на Бахаме потребан је само негативан ПЦР тест не старији од 72 сата. За улазак на Флориду се не тражи доказ о вакцинацији када се путује феријем или бродом – наводи се у саопштењу Бахама.

Управо то су "ископали" навијачи српског тенисера и објаснили да је ово начин да легално уђе у државу и да се такмичи на предстојећем УС опену.

Додуше, мала је вјероватноћа да ће Новак ово урадити, посебно без неопходне папирологије и свих дозвола. Прије свега због хаоса који се догодио на Аустралијан опену.

Новак одмара у региону, тренира и спрема се за посљедњи гренд слем сезоне. Само му још недостаје одобрење америчких власти. Многи покушавају на све начине то да среде, а покренута је и петиција.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана