Навијачи Челзија огорчени изгледом новог дреса: Зашто нас дизајнер мрзи?

Кликс
Foto: Footy Headlines

Најрелевантнија страница која објављује изглед дресова највећих свјетских екипа за наредну сезону Фути Хедлајнс објавила је слике опреме Челзија за наредну сезону, а коментари огорчених навијача неће се допасти дизајнеру.

Актуелни првак Европе тренутно се налази на Свјетском клупском првенству у Абу Дабију гдје ће играти финале против Палмеираса.

У међувремену, на друштвеним мрежама појавио се изглед домаћег дреса за сезону 2022/2023., а најблаже речено навијачи нису задовољни.

Тачније, дресове је објавила специјализована страница Фути Хедлајнс, која је позната по томе што не гријеши како ће изгледати дрес неког великог клуба за наредну сезону.

Овога пута на реду је Челзи чији се дизајнер, судећи по коментарима навијача, није прославио. Највише упитника стоји изнад бијеле крагне на којој су насликани чудни симболи. Осим тога, навијаче је разочарао и некреативни шав који се протеже преко прса.

"Нико ме не може увјерити да нас Најк не мрзи", наводе навијачи у коментарима и питају се због чега дизајнери раде сличне ствари.

"Наши домаћи дресови су увијек ужасни и гори су из године у годину", коментарисао је други фан на Твитеру.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана