Навијач се завезао за стативу, реакција Беговића постала хит на интернету

ГС
Foto: Агенције

Бивши голман репрезентације БиХ Асмир Беговић нашао се у центру пажње свјетске јавности због реакције на навијача који је током меча између Евертона и Њукасла везао главу за стативу и тако изазвао прекид утакмице на неколико минута.

Необична ситуација десила се на почетку другог полувремена када је један домаћи навијач ушао на терен, пришао голу Беговића те се у знак протеста везао главом за стативу.

Редари су га готово 10 минута "ослобађали" и након тога избацили са стадиона, а тренутак када је Беговић схватио да се навијач завезао за стативу постао је хит на друштвеним мрежама, гдје бројни корисници коментаришу Беговићеву збуњеност и невјерицу када је схватио шта се десило.

Многи од њих сматрају да управо његова реакција најбоље описује овај тренутак о којем су писали готово сви свјетски медији.

Иначе, у сриједу на мечу између Арсенала и Ливерпула такође је један навијач ушао на терен те се послије тога везао за стативу, с тим да је он везао руке.

Енглески медији синоћ су објаснили да је ријеч о активистима за заштиту околиша, а који се конкретно у овом примјеру боре против увоза нафте у Велику Британију.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана