Навијач гађао Дончића чашом пуном леда, гањали га по трибинама и на крају ухапсили (VIDEO)

ГС
Foto: Танјуг

Словенског кошаркаша Луку Дончића један од навијача с трибина гађао је чашом пуном леда, а срећом, није га погодио и након тога је убрзо ухваћен и приведен.

Меч између Бруклина и Даласа накратко је прекинут након што је навијач бацио пиће у терен, јер је покушао погодити Луку Дончића, али срећом по Словенца, није био прецизан.

На видеоснимку се може видјети како у тренутку док Кевин Дурант шутира слободна бацања, Дончић стоји уз ивицу терена и након тога реагује на предмет који је пао поред њега, након чега је у дворани "све стало".

Навијач, или прецизније речено нападач у овом контексту, покушао је побјећи из дворане, али су за њим одмах кренули бројни заштитари и неки од других навијача који су схватили шта се десило, након чега је заустављен и по доласку полиције ухапшен.

Амерички медији пишу да ће се навијач сигурно суочити са жестоким казнама и посљедицама.

Иако су Ирвинг и Дурант синоћ били изузетно расположени за свој Бруклин те постигли по 39, односно 37 поена, на крају је убједљиво прво име сусрета био невјероватни Дончић који је остварио triple-double учинак и то за нешто мало више од 40 минута проведених на паркету. Далас је славио резултатом 129:125, преноси Кликс.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана