Натхо: Тешка утакмица, нисмо одиграли најбоље

Танјуг
Foto: Танјуг

БЕОГРАД - Фудбалер Партизана Бибрас Натхо рекао је меч против Фејенорда био веома тежак.

Црно-бели су у првом мечу осимине финала Лиге конференције изгубио од Фејенорда 2:5 у Лиги конференција. Изузетно тешка утакмица.

Знали смо да ћемо играти против холандског тима који је веома добар у нападу и да ће нам то бити проблем. Нисмо играли најбоље, али ово је фудбал и морамо се припремити за следећу веома важну утакмицу у недељу“, рекао је Натхо за клупски сајт. Израелац истиче да тим мора да исправи грешке и буде спреман за недељни сусрет са Напретком у Суперлиги.

"Холандски тим је добар у нападу и имају добре везне играче и нападаче. Ми морамо порадити на нашим грешкама које смо направили. Наш тренер ће сести са нама и пробаћемо да након анализе поправимо то, али најбитније је да се спремимо за утакмицу у недељу", рекао је Натхо

"Више се радило о менталитету. Можда то што не волимо притисак током цијелог меча, а можда и ми нисмо били баш фокусирани и превише смо размишљали о Суперлиги. Не знам, али нисмо најбоље одиграли". Израелски везиста био је стрелац првог гола за Партизан, али је одмах након што је затресао мрежу морао да изађе из игре због повриједе.

"Нисам сигуран, видjећемо на прегледу. Не осjећам се најбоље, али надам се да није ништа озбиљно", закључио је Натхо.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана