Наставак подршке: Mozzart спонзор рукометног првака Српске

Mozzart
Foto: Mozzart

Рукометаши Младости, освајањем титуле шампиона Републике Српске, пласирали су се у Првенство БиХ. Титулу су обезбиједили два кола прије краја регуларног дијела сезоне и учинили историјски успјех за свој клуб. Додјела пехара, медаља и прослава титуле слиједи у суботу након меча против Славије, а управа Бањалучана поносна је на свој тим и захвална онима који су вјеровали у њих на путу до успјеха. Међу њима је компанија Mozzart која је поново стала уз ове талентоване рукометаше.

-Након дуго година, Младост ће да игра елитни ранг, па смо овом сезоном испунили сан бројних генерација. Посебно смо захвални онима који су вјеровали у нас. Са компанијом Mozzart имамо дугогодишњу сарадњу коју сада настављамо. То је показатељ да је у питању добар, заједнички, квалитетан рад који се исплатио јер смо остварили циљ. И на томе смо им веома захвални- каже Зоран Вукало, предсједник РК Младост Бањалука.

Препоносни су, кажу, јер се Младост враћа на стазе старе славе. Ово је клуб за који су, током протеклих 61 годину постојања, наступала и два освајача златних медаља- Ирфан Смаилагић и Милорад Каралић.

Све заслуге за овај успјех, кажу, припадају играчима и тренеру Горану Тркуљи  који је направио тим који се окитио титулом. Заједнички рад и подршка спонзора их је, кажу, довела до циља.  

-Немам ријечи којима могу да опишем какав сјајан тим људи имам. Могу само да им се захвалим на сјајној сарадњи током сезоне, јер као и управи и спонзорима који су нас максимално подржали ове године – поручио је Тркуља.

И капитен Данијел Божић захвалан је на подршци, па најављује нове побједе.

- Желимо да остваримо двије побједе и да ову полусезону завршимо без пораза. Хвала свим људима који су били уз нас, а ову лијепу причу настављамо надам се и у првенству БиХ – рекао је Божић.

Компанија Mozzart вјеровала је у овај рукометни клуб, па их је и претходних сезона подржавала као спонзор.  

-Велики је број тимова које смо подржали кроз спонзорске уговоре или донације. Гледајући да помогнемо што већем броју спортских колектива, мали је број оних који су нашу подршку добили више пута. Један од тих тимова је РК Младост са којим поново склапамо партнерство и то јер су се доказали резултатима, оправдали указано повјерење и постали првак Републике Српске. Зато настављамо сарадњу у континуитету и навијамо за њих у нади да ће изњедрити нову генерацију златних бањалучких рукометаша и остварити бројне побједе у Премијер лиги БиХ-каже Марија Раниловић, менаџер корпоративних комуникација компаније Mozzart. 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана