Наша Банка а.д. Бања Лука поносни спонзор РК "Борац m:tel"

Г.С.
Наша Банка а.д. Бања Лука поносни спонзор РК "Борац m:tel"

Наша Банка а.д. Бања Лука као друштвено одговорна институција, константно ослушкује потребе локалних заједница у којој послује, те пружањем своје несебичне подршке ради на стварању чврстих и дугорочних веза и односа.

У просторијама РК "Борац m:tel" потписан је Уговор о спонзорству, са којим је Наша Банка потврдила обострано разумијевање и заједничке интересе у циљу промоције рукомета као рекреативног и професионалног спорта.

"Промоција спорта и здравог живота, једна је од вриједности коју Наша Банка његује, а ова сарадња за нас представља још један корак даље у правцу испуњења стратешког опредијељења за развој бољег и здравијег живота заједнице. Поносни смо што смо подржали РК "Борац m:tel", који је  један од најпознатијих рукометних колектива на нашим просторима и шире, а заједничким снагама настојаћемо да реализујемо низ позитивних ствари за промоцију спорта, као битног фактора" изјавила је Биљана Шева, руководилац самосталног Одјељења за картично пословање, маркетинг и комуникацију.

Игор Јовановић, предсједник клуба РК "Борац m:tel" изразио је велику захвалности Нашој Банци која је препознала значај клуба и пружила подршку.

"Драго нам је што је Наша Банка увидјела значај подршке РК "Борац m:tel" те ћемо на најбољи начин оправдати спонзорска очекивања, како бисмо  учврстили нашу сарадњу и остварили најбоље резултате на обострано задовољство" изјавио је Игор Јовановић, предсједник клуба РК "Борац m:tel".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана