Наполи жели младог играча поријеклом из Живиница, наступа у хит-екипи Серије А

ГС
Наполи жели младог играча поријеклом из Живиница, наступа у хит-екипи Серије А

Њемачки фудбалер Лазар Самарџић (20) је главна и једина жеља Наполија у зимском пријелазном року, пише италијански новинар Даниеле Лонго с Calciomercata.

Прошао је школу Herthe, а прве сениорске минуте добио је у РБ Лајпциг гдје се није наметнуо па је на љето 2021. године стигао у Удинезе.

Ове сезоне је један од кључних играча Лука Готи, постигао је три поготка у првенству, а ако дође до трансфера биће забиљежено да је посљедњи наступ и гол за Удинезе уписао против будућег клуба.

Наиме, Самарџић је постигао гол у недавној посљедњој утакмици Наполија прије паузе због Свјетског првенства у којој је пред својим навијачима на стадиону Диега Арманда Марадоне с 3:2 славио против Удинезеа

Вриједи истаћи и да Удинезе игра одличну сезону. Једно су од највећих изненађења у италијанском првенству те су тренутно само на три бода од мјеста које воде у Европу.

Иначе, Самарџић је млади репрезентативац Њемачке, а калкулације о игрању за Србију (чији пасош такође има) пресјекао је у недавном интервјуу када је изјавио да се више осјећа као Нијемац него Србин.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана