Најбољи играч Осијека на терену изгубио памћење, не сјећа се да је играо након тога

Кликс
Foto: принтскрин

Најбољи фудбалер хрватског Осијека Рамон Миерез задобио је потрес мозга у утакмици против Хрватског драговољца након чега је накратко и изгубио памћење.

Миерез је прошле сезоне био најбољи стријелац Хрватске фудбалске лиге (ХНЛ), али ове сезоне му не иде тако добро. Против Хрватског драговољца био је близу поготка, али је погодио пречку у тренуцима када је добио жесток ударац у главу.

Играла се 50. минута сусрета, а при резултату 1:1 Миерез је главом шутирао и том приликом копачком у главу га је ударио играч Драговољца Матија Фриган.

Судија Анте Кулушић је након тога прегледао ВАР и досудио пенал, а сигуран с бијеле тачке био је Дамјан Бохар. Осијек је на крају славио резултатом 3:1. Сцену можете погледати на 5:36

Најбизарније од свега је то што се Миерез не сјећа да је на терену био наредних 15 минута, преносе Спортске новости. Замијењен је у 70. минути јер више није могао играти, а на терен је ушао босанскохерцеговачки фудбалер Михрет Топчагић.

Одлични Аргентинац, који је ове сезоне постигао три гола уз три асистенције, одмах је завршио у болници и констатован му је потрес мозга. Када ће се вратити на терен и да ли ће морати на паузу, још увијек није познато.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана