Најбољи бициклисти Српске почели припреме на Јахорини

ГС
Foto: Уступљена фотографија/Српска Инфо

ПАЛЕ - Најбољи бициклисти Републике Српске отишли су на припреме на Јахорину и тренутно су у кампу којег организује Бициклистички савез Републике Српске.

Десет најбољих бициклиста имају одличне услове да се припреме за други дио сезоне, а раде под надзором једног од најбољих српских бициклиста Саше Гајичића. 

- Позвали смо све клубове из Српске да пошаљу најквалитетније бициклисте међу сениорима и јуниорима и одазвало се њих десетак. Одушевљени су условима које имају на Јахорини, планина која је идеална за припреме спортиста, а нарочито бициклиста. Чист ваздух, надморска висина, много успона и не тако густ саобраћај погодности су које пружа ова љепотица у јетним мјесецима и морамо то да искористимо – рекао је директор БС РС Владимир Куваља који се бициклистима прикључио јуче, преноси Српска Инфо.

Ово је други пут да Бициклистички савез Републике Српске организује камп у задњих годину дана, а први је одржан прошле зиме  Требињу.

– Најјужнији град Српске је уз Јахорину идеално мјесто за припреме бициклиста, наравно у зимским мјесецима. Овоим приликом бих истакао да већ дуги низ година имамо одличну сарадњу са представницима Олимпијског центра Јахорина и градским властима Источног Сарајева и општином Пале – рекао је Куваља.

Директор БС РС је додао да ће ће поред припрема бициклисти одвојити вријеме да посјете знаменитости и спомен обиљежја романијског краја.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана