Најбоља европска кошарка и даље само на СК!

ГС
Најбоља европска кошарка и даље само на СК!

Euroleague Basketball, организатор два врхунска европска кошаркашка такмичења и United Media, водећа медијска компанија у југоисточној Европи објавили су наставак досадашње сарадње и потписивање новог уговора који обезбеђује ексклузивна права преноса мечева Евролиге и Еврокупа на Спорт Клубу у Србији, Словенији, Хрватској, Црној Гори, Босни и Херцеговини и Северној Македонији.

Спорт Клуб преноси мечеве Евролиге од 2006. године, а нови вишегодишњи уговор нам омогућава да достигнемо пуне две деценије партнерства. Овим уговором компанија United Media , у оквиру које послује Спорт Клуб, наставља стратегију ширења свог портфолиа у земљама југоисточне Европе, где је кошарка један од доминантних спортова.

“Одушевљени смо што обнављамо наше дугогодишње партнерство с тако престижним каналом као што је Спорт Клуб, који доноси такмичења Евролиге милионима фанова у целом региону”, рекао је главни извршни директор Euroleague Basketball Маршал Гликман, “Они су најбољи партнер из те бранше, посвећени томе да обезбеде највиши стандард преноса мечева чиме подржавају нашу стратегију развоја која је усмерена на младе генерације”.

Поред најбољих европских кошаркашких такмичења – Евролиге и Еврокупа, гледаоци Спорт Клуба имају прилику да гледају Бундеслигу, сва ФИБА такмичења укључујући и Свjетско првенство у кошарци, Формулу 1, Мото ГП, АТП и WТА турнире, Вимблдон, Дејвис куп, ватерполо, НХЛ и бројна друга такмичења.

„Изузетно смо поносни што настављамо сарадњу са Евролигом која је и до сада била на највишем могућем нивоу. Кошарка је дуго један од главних фокуса компаније Унитед Медиа и њених спортских канала и радује нас што смо у прилици да навијачима у више земаља осигурамо приступ овим европским такмичењима. Поносни смо што смо успели да осигурамо да фанови и даље гледају преносе ових мечева гледају на нашим каналима, као и до сада”, рекао је директор Спорт Клуба Немања Симеуновић

Унитед Медиа је део Унитед Групе и водећа медијска компанија у југоисточној Европи, која послује у осам земаља. Са 4.200 запослених, United Media производи више од 40.000 сати оригиналног садржаја сваке године, који водеćи међународни оператери дистрибуирају на тржиште од више од 40 милиона људи.

Компанија у свом портфолиу има 55 телевизијских станица, од којих шест имају националну фреквенцију и успешан дигитални портфолио од 30 веб портала, шест новина, два часописа и пет радио станица. Компанија такође нуди јединствену услугу оглашавања са продајом рекламних слотова и прецизним таргетирањем у складу са циљном групом за одабране канале.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана