Нагелсман и Левандовски се посвађали на тренингу Бајерна?

Срна
Foto: Агенције

МИНХЕН- Фудбалер Бајерна и пољски репрезентативац Роберт Левандовски сукобио се на једном тренингу током прошле сезоне са тренером минхенског клуба Јулијаном Нагелсманом, преносе њемачки медији.

Њемачки "Билд" наводи да је Нагелсман на једном тренингу покушао да посавјетује Левандовског како би требало да се боље постави у противничком шеснаестерцу на центаршут својих саиграча. Тренер Бајерна је сматрао да би овај савјет помогао Левандовском да лакше постиже голове и да уједно ствара више изгледних шанси током утакмица.

Међутим, овај савјет није наишао на добру реакцију Левандовског, који је, како тврди "Билд" рекао тренеру да "зна шта ради" и подсјетио да је он фудбалер који је постигао 40 голова у једној сезони Бундеслиге.

Њемачки медији тврде да је Бајерн крио овај инцидент са тренинга да не би током сезоне нарушио атмосферу у редовима шампиона Бундеслиге.

Левандовски има уговор са Бајерном до јуна наредне године, а пољски нападач је више пута јавно затражио да напусти клуб. Највеће интересовање за фудбалера Бајерна је показала Барселона, а њемачки клуб тражи обештећење од 50 милиона евра. Левандовски је члан Бајерна од 2014. године. Он је за њемачки клуб одиграо 375 мечева, постигао је 344 гола и имао је 72 асистенције.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана