„На ивици терена“ вечерас премијерно на АТВ-у: Тандем који осваја

ГС
„На ивици терена“ вечерас премијерно на АТВ-у: Тандем који осваја

Добро позната ТВ лица АТВ-ове спортске редакције, Андреј Кнежевић и Иван Драгичевић, обрадоваће вас потпуно новим, динамичним и занимљивим форматом, кроз који ћете имати прилику да из другог угла упознате најпознатије српске спортисте, који успјешно граде каријере у највећим европским клубовима.

Шта мислиш да завртимо глобус и посјетимо наше најуспјешније спортисте који играју у прослављеним европским клубовима?

Управо овако је синула идеја за ауторски концепт АТВ-овог двојца који је спојио своје двије највеће љубави – путовања и спорт.

Овај атлас спорта откриће вам како живе наши познати спортисти, далеко од домовине, и како бране боје највећих клубова. Како то изгледа њихов живот на тренинзима и на терену на којем се оставља „срце, сузе и зној и како проводе слободно вријеме када не освајају поене и титуле. Наши заљубљеници у спорт припредиће вам и кратке разгледнице градова, те вам открити понешто о историји клубова у којима наши спортисти вртоглаво освајају не само бодове на важним такмичењима и дербијима, него и срца навијача.

Упознаћете неке од славних српских спортиста који су се већ уписали у историју великих европских клубова.

Са звијездама фудбала и кошарке, индивидуалних и других екипних спортова, АТВ-ови 'златни момци' прошетаће кроз европске метрополе и упознати вас са искуствима играча, њиховим циљевима, жељама, и одвести вас тачно тамо гдје живе најљепше приче о спорту – на ивицу терена.

Од недјеље у 20 часова само на АТВ-у не пропустите најбоље спортско дружење, нашег тандема који осваја!

На ивици терена вечерас у 20 часова!

 

 

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана