Муминовић прва жеља Славије

Горан Иванковић
Муминовић прва жеља Славије

ИСТОЧНО СAРAЈЕВО - У склопу припрема за нови шампионат Славија је одиграла пријатељску утакмицу са Сарајевом у којој је на Олимпијском стадиону "Кошево" поражена од Сарајева 1:3.

Исти ривали су у пријеподневним часовима одиграли пријатељску утакмицу у Хаџићима. Састави на терену су били другачији, већи дио играча били су новајлије за које су се тренери Плишек и Бјелица жељели увјерити у њихов квалитет. Резултат је до двадесетак минута прије краја утакмице гласио 0:0, а онда је бордо тим четири пута затресао мрежу Славије и остварио убједљив тријумф. Голове за Сарајево постигли су Чампара, A. Ханџић, Шмигаловић и Зећо.

Упркос два пораза, спортски директор Славије Душко Петровић није разочаран:

- Испоштовали смо договор да и ми и Сарајево у Хаџићима истрчимо на терен са већином играча који су на проби. Што се тиче Славије, никада, чини ми се, није било веће интересовање, што показује велики број играча који посљедњих дана дефилује у дресу нашег клуба. Жеља нам је стећи што бољи увид у њихов квалитет.

На "Кошеву" је било неколико новајлија у дресу Славије.

- До сада су били актуелни само одласци. Очекујемо да постигнемо договор са Миланом Муминовићем. Нама је приоритет наћи адекватне замјене на позицијама штопера, шпиц играча и десног бека. Потребни су нам играчи који ће одмах играти и зато не смијемо погријешити. За насљедника Регоје желе се наметнути Милан Николић (25) који је играо у фочанској Сутјесци, те Едвин Шаботић из ГОШК-а из Габеле, а по десном боку добар утисак је оставио Душан Илић, некада дијете Партизана и Aднан Смајић који је завршио стаж у јуниорској селекцији Сарајева. На "Кошеву" је прилику добио и Стефан Тадић, играч Романије - казао је Петровић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана