Мркела: Одбили смо понуду за Ераковића, десног бека имамо

Tanjug
Foto: Arhiva

БЕОГРАД - Спортски директор фудбалског шампиона Србије Црвене звезде Митар Мркела изјавио је данас да су црвено-бели одбили понуду за дефанзивца Страхињу Ераковића и да он не може да напусти клуб до краја квалификација за Лигу шампиона.

"Могу да се очекују још нека појачања. У блиској будућности десиће се нека појачања. Не воилим да причам о позицијама. Око Ераковића, став је јасан. Ераковић не може да иде до краја квалификација. Јуче смо имали једну понуду за Ераковића коју смо одбили", изјавио је Мркела на конференцији за медије поводом представљања новог-старог штопера Немање Милуновића.

Шампион Србије има дефицит на позицији десног бека, али Мркела сматра да то није проблем за екипу тренера Дејана Станковића.

"Што се десног бека тиче, имамо десног бека који се зове Марко Гобељић. Играо је и Станковић на тој позицији. Често се дешавало да централни везни постану бекови. Најсвежији примери су Гајић и Ристић", рекао је Мркела и кратко прокоментарисао статус офанзивног везисте из Италије Филипа Фалка:

"Фалко је добио одређени период да остане у Италији, да покуша да нађе клуб за себе".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана