МРК Слога: Чекају се три повратника

Г.С.
МРК Слога: Чекају се три повратника

ДОБОЈ - Добојска Слога сачувала је окосницу тима за наредну сезону, што ће и те­ како олакшати посао тренеру Миљану Станичу.

Екипу ће чинити већина играча из претходне сезоне: Милутин Богдановић, Божидар Бајовић, Рајко Маричић, Бојан Тулендић, Слободан Симић, Душан Миличевић, Станко Станковић, Пеђа Дејановић, Владан Марковић, Илија Крајина, Данило Ристић, Никола Ђурић, Маринко Благојевић, Богдан и Немања Пештић.

Поред ових играча који су под уговором, жеља клуба је да продужи сарадњу с Радомиром Стојановићем и Николом Кнежевићем. Такође, добојски клуб очекује и неколико нових играча.

- У наредним данима очекујемо договоре с још три играча који су раније наступали за Слогу, а што ћемо објавити када све буде договорено - поручили су из добојског тима.

Такође, они су навели да је један члан екипе потписао уговор с другим тимом и да је тај трансфер апсолутно нереалан и неизводљив. Иако нису објавили име јасно је да мисле на прелазак Владана Ђурђевића у бањалучки Борац. Према наводима добојског тима, Ђурђевић је под суспензијом и не може без договора два тима да промијени средину.

Екипа ће иначе бити на одмору све до 24. јула када ће почети с припремама за нову сезону у првенству БиХ. МРК Слога ће као домаћин учествовати и на 54. Међународном рукометном ТВ турниру шампиона гдје ће имати јаке провјере.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана