Mozzart подржао Турнир FIBA 3x3 у Невесињу: Побједнички пехар подигла екипа из Пала

ГС
Mozzart подржао Турнир FIBA 3x3 у Невесињу
Foto: Mozzart | Mozzart подржао Турнир FIBA 3x3 у Невесињу

НЕВЕСИЊЕ - Љубитељи баскета настављају да се такмиче широм наше земље на 3x3 турнирима, а Mozzart т наставља да им пружа подршку у томе. Протеклог викенда били су уз организаторе турнира који је, под окриљем FIBA, одигран у Невесињу. Такмичење је привукло тимове из три земље и бројну публику која је навијала за њих, а побједу је однијела екипа из Пала.

Полуфиналне мечеве и финале пратило је око 400 гледалаца, што довољно говори о интересовању грађана за овај спортски догађај. Захвални смо на подршци компанији Mozzart јер су нам много помогли у организацији турнира. Надамо се да смо испунили очекивања, као и да ћемо наставити сарадњу- каже организатор Турнира 3x3 Невесиње Зоран Граховац.

На турниру се за титулу најбоље борило 10 екипа из БиХ, Србије и Хрватске чији је квалитет био на високом нивоу. Због тога су, кажу, веома задовољни, као и због чињенице да је овај спортски догађај привукао бројну публику на Килавцима.

Побједничка екипа из Пала је, након велике борбе и много узбуђења, у полуфиналу савладала главне конкуренте екипу из Подгорице. Потом су у финалу поразили требињски Студенац резултатом 21:18. Састав са Пала, у чијим редовима су наступала три рођена брата Јован, Марко и Рајко Гутаљ уз Марка Ристичевића, приказао је најбоље партије на Килавцима.

Првопласирана екипа поред пехара и медаља, добила је новчану награду од 2.000 КМ и поклон мајице, док је другопласираној екипи припало 500 КМ.

Турнир је игран под окриљем ФИБА у оквиру Лиге Републике Српске.

Многобројна публика имала је прилику да ужива у квалитетном баскету, а одиграна је и ревијална утакмица најмлађих чланица ОКК Вележ из Невесиња. У такмичењу у шутирању тројки побиједио је Гојин Шиповац.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана