Mozzart подржао ОФК Берек: У новој опреми до треће лиге

Mozzart
Foto: Mozzart

Приједорски ОФК Берек основан је давне 1975. године. Имали су прекид у раду током рата, а клуб је обновљен 2007. године. Тада су добили дресове у којима су играли све до данас. А од сада ће се за нове успјехе борити у новима гарнитурама дресова које им је обезбиједила компанија Mozzart. У овом клубу не крију срећу што су након толико времена добили вриједну спортску опрему.

-Када смо видјели колико компанија Mozzart улаже у развој спорта, и ми смо им се обратили за донацију. Заиста смо били одушевљени брзином њиховог позитивног одговора, а још више смо се обрадовали када су нам дресови стиглиРеакције момака и нас у руководству клуба заиста су позитвне јер су обе гарнитуре прелијепе и квалитетне, а та опрема није јефтина, па нам је ово значајна помоћ - каже Дино Зечић, члан управе ОФК Берек, Приједор.

Овај клуб тренутно је први на табели у Четвртој подручној лиги Приједор. Амбиција им је да идуће сезоне пређу у виши ранг, односно Трећу регионалну лигу. За сада имају само сениорску селекцију, а жеља им је да у наредном периоду формирају подмладак и врате некадашњи сјај клубу. Посебно памте 1985. годину када су играли шеснаестину финала Купа Југославије, што је био велики успјех за један мали клуб.

OФК Берек сваке године добија симболичну финансијску подршку града Приједор која им је довољна за трошкове путовања и накнаде судијама. Опрему набављају углавном уз помоћ пријатеља клуба из дијаспоре од којих су неки раније играли за овај клуб, а сада им је донација стигла из компаније Mozzart.

- Донација опреме овом клубу дио је наше традиционалне акцијеНови дресови за нове шампионе”. Њоме желимо да пружимо подршку што већем броју нижерангираних клубова, а како би у наредном периоду заиграли у што вишем рангу и изњедрили неке нове шампионе- каже Селма Салкановић, руководилац Дирекције корпоративних послова Mozzartа.

У оквиру ове друштвено одговорне акције нова опрема стигла је на адресе бројних клубова, који се баве разним спортовима, широм БИХ, а из Mozzartа најављају да ће и у наредном периоду наставити ову племениту мисију.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана