Mozzart подржао ФК Романија

Mozzart
Foto: Mozzart

Фудбалски клуб Романија основан је давне 1934. године на Палама. Од тада у континуитету воле и тренирају фудбал, биљежећи успјехе. Клуб скоро стогодишње традиције тренутно се такмичи у Другој лиги, а из редова Романије потекли су репрезентативци Горан Тробок и Александар Косорић.

Како би наставили да гаје богату фудбалску традицију и напредују на табели, Mozzart им је поклонио двије нове гарнитуре дресова.

  • Реакције на овај потез компаније Mozzart су одличне. Дресови су веома квалитетни. Заиста смо срећни због донације и једно велико хвала Mozzartу - каже Младен Јанковић, секретар ФК Романија.

Клуб броји укупно 160 чланова, од којих су 130 дјечаци који похађају њихову Омладинску школу и такмиче се у Квалитетној омладинској лиги РС, те Кантоналној лиги. Сениори су тренутно девети на табели Друге лиге РС. Жеља им је да  напредују унутар овог и пређу у виши ранг такмичења, као и да омасове омладинске редове.

У клубу су фокусирани на уређење помоћног терена, те објекта и свлачионица. Подршку им пружа општина Пале, односно Град Источно Сарајево, те понеки пријатељ овог спортског колектива.

На листу пријатеља сада су уписали и компанију Mozzart која им је поклонила спортску опрему у оквиру акције „Нови дресови за нове шампионе".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана