Mozzart и ове године спонзор Футсал турнира у Дервенти

Mozzart
Foto: Mozzart

Синоћ је у препуној сали Спортске дворане у Дервенти успјешно завршен Футсал турнир који је и ове године привукао велики број екипа и бројну публику. И овогодишње такмичење у малом фудбалу подржала је компанија Mozzart која је, већ традиционално, спонзор дворанске смотре међу головима.

Побједник сениорске конкуренције овогодишњег турнира је екипа "ДМ Монтаже" Брод. Футсалери из Бијељине и Угљевика су у великом финалу савладали "Футсал Доборовце" резултатом 7:0 и тако освојили главну награду од 10.000 КМ.

У најбоље појединце уписали су се Давор Арнаутовић као најбољи играч турнира, Мирко Маринковић као најбољи стријелац и Данијел Ружићић као најбољи голман.

Током шеснаест дана трајања турнира, љубитељи малог фудбала у Дервенти су могли да гледају више од 130 екипа у шест категорија, а наступило је око 1.300 футсалера свих узраста из земље и регије.

Финално вече отворили су најмлађи. У финалу претпионирске конкуренције славила је екипа "Ауто Гаги" из Бањалуке која је савладала вршњаке из "Будућности" из Бановића.

И у финалном сусрету пионира славили су Бањалучани јер је екипа "Ребелси" надјачала "Vulex MG" из Прњавора у неизвјесној утакмици, пуној преокрета.

Још је неизвјесније било у финалу конкуренције ветерана. У дуелу између "СУ Дринић Геокоп" и "АС Монта" из Љубљане, славили су Словенци и то након извођења шестераца.

Најбоља кадетска екипа су "Пантери" из Бијељине који су савладали екипу „Малешићи" из Грачанице.

Домаћини су славили у јуниорској конкуренцији јер су млади фудбалери Текстилца тријумфовали у сусрету против прњаворског "СУ Дринић Геокоп".

Побједници су подијелили наградни фонд који је ове године износио 20.000 КМ. Организатори свједоче да су задовољни квалитетом турнира, бројем екипа, посјећеношћу овогодишњег турнира, као и пруженом подршком доказаних пријатеља спорта.

-Mozzart је уз нас скоро деценију, што веома цијенимо. Велико хвала на овогодишњој подршци, као и што су били уз нас претходних година. Спаја нас љубав према спорту, па се надамо да ће се ова успјешна сарадња наставити и наредних година- каже Дејан Плиснић, предсједник Организационог одбора турнира.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана