Младост жели да понови успјех

Дарко Драгичевић
Младост жели да понови успјех

БА­ЊА­ЛУ­КА - Про­шло­се­зон­ски шам­пи­он Ре­пу­бли­ке Срп­ске ба­ња­луч­ка Мла­дост почела је с тре­нин­зи­ма за но­ву се­зо­ну.

Ба­ња­лу­ча­ни су од­у­ста­ли од Ли­ге БиХ, јер ни­су има­ли аде­кват­ну по­др­шку над­ле­жних али упр­кос то­ме ни­су кло­ну­ли ду­хом већ же­ле да ре­зул­тат по­но­ве и у на­ред­ном пр­вен­ству.

На клупу је сјео Данијел Божић, док је сачувана окосница тима. Екипа жели да понови успјех.

- Нај­те­жи за­да­так би­ће мо­ти­ви­са­ти еки­пу да по­но­ви успјех из про­шле се­зо­не. Тре­ба да иде­мо истим пу­тем, а он­да се на­да­мо да ће­мо ипак игра­ти Пре­ми­јер ли­гу БиХ ко­ју смо из­бо­ри­ли про­шле се­зо­не, а ни­смо из ра­зних раз­ло­га игра­ли. При­пре­ме ће­мо оба­ви­ти у на­шег гра­ду, а де­таљ­ни­је ће­мо све раз­ра­ди­ти кад бу­де по­знат да­тум по­чет­ка так­ми­че­ња. За­др­жа­ли смо 95 од­сто еки­пе и умје­сто Вељ­ка Бу­ха­ча на бе­ков­ским по­зи­ци­ја­ма до­ве­ли смо искусног Срђана Са­ви­ћа, те та­лен­то­ва­ног Ми­хај­ла Де­си­ћа. Уз то на по­зи­ци­ји пи­во­та нас је по­ја­чао Да­вид Пре­сташ из Бор­ца. Би­ће још но­вај­ли­ја, а наш циљ је да афир­ми­ше­мо мла­де игра­че и да по­но­ви­мо про­шло­го­ди­шњи успјех. Жеља је да направимо искорак и да ипак у будућности бидемо премијерлигаш  - ре­као је но­ви тре­нер Да­ни­јел Бо­жић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана