Млади рукометаши Српске показали квалитет

Д.Д.
Млади рукометаши Српске показали квалитет

БЕОГРАД - Млади рукометаши и рукометашице из Републике Српске (2008. и 2009. годиште) учествује на кампу "Србија те зове.

Камп се спроводи у организацији спортске организације "Спортстарс", а учесници из Републике Српске су међу најбројнијима (25 плус тренери Немања Дмитровић и Салих Пала), истакнуто је из Рукометног савеза Републике Српске.

Током трајања кампа, играчи из Републике Српске одиграли су контролну утакмицу против Црвене звезде, те убједљиво тријумфовали (43:15).

"И ово је свакако разлог што смо поносни на нашу рукометну младост који су за приказану игру добили бројне похвале, а овим путем желим лично да им честитам на одличном издању против вршњака из Звезде. Овим су на најбољи начин потврдили да се у Рукометном савезу Републике Српске итекако води рачуна о младима, а добро је познато да имамо бројну Омладинску лигу у којој учешће узме преко 100 екипа.Напомињем да смо се у савезу добро потрудили како би дјеци обезбиједили све што је потребно за учешће на кампу „Србија те зове“ као и њиховим тренерима. Истакао би и Министарство породице, омладине и спорта Републике Српске које је обезбиједило бесплатан превоз за одлазак у главни град Србије Истакао је Маринко Умичевић, предсједник Рукометног савеза.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана