“Млади фудбалери “Херцеговца” одлазе на турнир у Дубаи

Срна
“Млади фудбалери “Херцеговца” одлазе на турнир у Дубаи

БИЛЕЋА - Млади фудбалери “Херцеговца” из Билеће једини ће из БиХ учествовати на међународном турниру за кадете, који ће бити одржан у Дубаију од 1. до 6. јануара, најавило је вечерас руководство тог фудбалског клуба.

Предсједник Скупштине Фудбалског клуба “Херцеговац” Радован Уљаревић рекао је новинарима да је то престижни турнир и први велики искорак “Херцеговца” на неко свјетско такмичење, на којем ће учествовати 18 дјечака до 18 година и пет чланова управе клуба.

Он је навео да турнир у Уједињеним Арапским Емиратима организује екипа “Ал аин” из Дубаија, а осим домаћина и билећког “Херцеговца”, учествоваће по једна екипа из Србије и Сјеверне Македоније.

“Млади фудбалери жХерцеговцаж добили су позив за учешће на том турниру захваљујући некадашњем фудбалеру тог клуба из Дубаија и бившем фудбалеру београдске жЦрвене звездеж Ненаду Јестровићу, а све трошкове учешћа на турниру сноси домаћин”, истакао је Уљаревић.

Начелник општине Билећа Веселин Вујовић рекао је након пријема за младе фудбалере пред њихов одлазак на овај турнир да то представља велики успјех и да се нада да ће на најбољи начин представљати свој град.

Он је истакао да Билећа има многе успјешне спортисте, међу којима је најпознатија одбојкашица Тијана Бошковић, те се нада и другим успјешним спортским каријерама младих Билећана.

Вујовић је изразио жаљење што општина не може још више финансијски да подржи развој спорта у Билећи, али ће наставити у складу са могућностима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана