Млади голман из БиХ пронађен мртав: Јуче бранио за свој тим, нашли га у аутомобилу поред дискотеке

ГС
Foto: Депо.ба

ДОМАЉЕВАЦ - Млади голман ХНК Младост Домаљевац Мато Матић (20) преминуо је под још увијек непознатим околностима.

Ова информација медијима је потврђена из МУП-а Посавског Кантона.

- Запримљена је пријава да је у аутомобилу поред дискотеке. Полиција изашла на лице мјеста и затекла младића. Одмах је превезен у хитну помоћ и констатована је смрт. Морам нагласити да нема никаквих трагова који би упућивали на насиље.

Гласноговорник МУП-а Посавског кантона Зденко Ћубел потврдио је и да је тужилац наложио обдукцију која би требала бити обављена вечерас.

Вијест о прераној смрти 20-годишњег голмана ХНК Младост Домаљевац извијестио је и овај клуб на својој Фацебоок страници.

- Данашњи дан ће се памтити по губитку једне младе душе, члана нашег клуба, члана нашег тима и особе која је од малена красила копачкама наш терен и наш гол. Црно је освануло јутро над нашим селом. Искрено саучешће његовој породици, пријатељима и свима који су га познавали. Један овако млади живот не би смио овако завршити. Мато се у задњих годину дана посветио неким вишим циљевима, академији и полицијској одори, а уз то наставио је давати свој допринос и на зеленом травњаку.

Хвала ти Мато на сваком тренингу, на свакој утакмици коју си одиграо и свакој минути коју си провео с нама. Бодри нас сада са неког другог, бољег мјеста, буди спокојан, буди миран, а ми ћемо некако кренути даље, у твоју част.

Нека ти је лака црна земља, топла постеља, а твој одлазак је знак да ништа у животу нема и неће имати смисла, да ништа материјално није вриједно и да се никад не зна како један дан може завршити.

Ми ћемо се тешко изборити с тим да те нема, али остаје за тобом мноштво успомена, пуно смијеха и лијепих тренутака. Почивај у миру анђеле наш - поручили су из клуба, преноси Депо.ба.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана