Младен Милошевић, голман Слободе: За добре одбране заслужна цијела екипа

Дарко Пашагић
Младен Милошевић, голман Слободе: За добре одбране заслужна цијела екипа

НОВИ ГРАД - Прво коло прољећног дијела шампионата Републике Српске обиљежио је и голман Слободе из Новог Града Младен Милошевић.

Млади чувар мреже био је један од најзаслужнијих што је његова екипа успјела да се врати из Источног Сарајева са пуним плијеном. Три бода додатно добијају на значају ако се зна да је екипа из Новог Града наступила ослабљена, без неколико играча које је тренер Зоран Бујић уигравао током припремног периода.

- Веома битна побједа за нас, сви смо задовољни што смо дошли до три бода и оним што само показали на терену, јер се зна да смо имали проблема пред меч и да смо на гостовање отишли без неколико стандардних првотимаца. Веома је важно што смо стартовали побједом у трци за титулу и то ће нам дати још већи мотив и жељу да будемо још спремнији и бољи у наставку такмичења. Драго ми је и због моје добре партије, ту сам да помогнем саиграчима што више могу и да оправдам повјерење челних људи и стручног штаба - истакао је Милошевић.

Током зимске паузе дошао је из Крупе, а управо ће његов садашњи и бивши клуб бити највећи ривали у борби за пласман у Премијер лигу.

- Предност Крупе у односу не само на Слободу већ и на остале екипе је чињеница да имају сјајне услове. Ту је терен са вјештачком травом, услови за опоравак играча. Све је на максималном нивоу - похвалио је Милошевић бивши клуб.

Ипак, млади голман се нада да ће његов тим добити битку за титулу. Предност за Крупу је свакако и чињеница да је екипа дуже на окупу, уигранија је и мање мијењана. Чувар мреже Слободе вјерује да ће његови саиграчи успјети то да надокнаде великом борбеношћу.

- Сви вјерујемо да можемо доћи до титуле, за то смо се спремали у протеклом периоду. Момци су жељни доказивања и добрих резултата, веома смо мотивисани, као и стручни штаб. Мислим да смо добро радили и да, ако успијемо да замисли стручног штаба спроведемо на терену, можемо пуно да постигнемо. Вријеме ће показати да ли сам био у праву, али знам да ћемо ми на терену дати свој максимум да остваримо циљеве - додао је голман.

Сјајно сам примљен

Нови голман Слободе Младен Милошевић истакао је да је сјајно примљен у Новом Граду.

- Изузетно сам задовољан. Сви су изузетно гостољубиви, од грађана до управе Слободе, дају ми подршку, тако да се осјећам заиста лијепо. Задовољан сам и настојаћу да се одужим на терену те да помогнем екипи да оствари циљеве - рекао је Милошевић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана