Младе играчице Борца постају велика снага

Д. Р.
Младе играчице Борца постају велика снага

СКОПЉЕ - Рукометашице Борца заузеле су четврто мјесто на међународном турниру “Ђорче Петров” у Скопљу, али сви у табору “осица” задовољни су представама у Сјеверној Македонији.

Бањалучанке су уписале једну побједу и два пораза, а посљедњи у борби за бронзу лако је могао да буде побједа.

Домаћи Вардар славио је у самом финишу меча са 26:25 послије преокрета, што осим жала за медаљом није промијенило мишљење тренеру Николи Бијелићу. Треба имати у виду да су у Бањалуци остале Дајана Игњатовић и Лана Лончар, док су меч са македонским великаном пропустиле Божана Ћутковић и Милана Раилић. Зато Бијелића посебно радује реакција дјевојака које нису имале баш велику улогу, а које су показале да су играчки сазреле и да ће у новој сезони пружити доста више.

Турнир у Скопљу наговијестио је добру сезону Борца који ће осим највиших амбиција у домаћим такмичењима други пут узастопно наступити на међународној сцени.

Противник у другом колу ЕХФ Еврокупа је кипарска Латсија, а оба меча биће одиграна у Бањалуци почетком октобра. Нови шампионат БиХ почиње 17. септембра, а Бањалучанке ће до тада одиграти још неколико контролних утакмица.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана