Миротић: Радили смо шта је тренер тражио од нас

Танјуг
Foto: Aгенције

МАДРИД- Кошаркаш Барселоне Никола Миротић изјавио је да је разочаран поразом од Реала у финалној серији АЦБ лиге, преносе шпански медији.

Реал је освојио титулу пошто је синоћ побиједио Барселону 81:74. Мадридски клуб је до новог трофеја стигао 3:1 у побједама у финалној серији.

"Нисмо задовољни како смо завршили сезону, била је веома неуспешна. Овај тим је желео више. Очигледно да циљеви нису остварени и зато смо ту где јесмо. Морамо да честитамо Реалу, јер су били супериорнији. Морамо да размислимо и да гледамо напред", рекао је Миротић.

Навијачи Барселоне су разочарани како је тренер каталонског клуба Шарунас Јасикевичијус водио екипу у финишу сезоне.

"Увек смо се трудили да урадимо оно што је тренер тражио од нас. Има доста грешака и са наше стране, али и Реал је добро одрадио дефанзиву и знао шта су наше снаге. Последњих месеци, из неког разлога, екипа иде низбрдо", навео је Миротић.

Барселона је ове сезоне освојила само Куп краља.

"Екипа увек има карактер и бори се. Никада не бих постављао питање карактера играча, јер смо прошле године били у тешким ситуацијама и освојене су две титуле. Ове године тога није било. Не може се рецћи да је то због карактера, не делим то мишљење. Понекад не можете да контролишете неке повреде, али генерално нисмо били тим какав се очекивао”, рекао је Миротић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана