Мирко Микић послије побједе над Гораждем: Да разликујемо грешке од глупости

Д. Р.
Мирко Микић послије побједе над Гораждем: Да разликујемо грешке од глупости

БАЊАЛУКА - Рукометаши Борца савладали су Горажде у одгођеном мечу осмог кола са 32:29, али тренер Мирко Микић није у потпуности задовољан партијом својих играча.

Признаје да је очекивао боље издање након понајбоље утакмице у сезони против Рибнице, али је екипа поново направила велики број грешака.

- Треба коначно да разграничимо грешку од глупости које смо радили у највећем дијелу утакмице. Примили смо много голова из ситуација за које смо се спремали, проблем је била њихова игра са пивотом па смо ушли у нервозу. И ја сам био нервозан више него што би требало да будем. Опет понављам, морамо што прије да се навикнемо да за нас нема лагане утакмице ове сезоне - рекао је Микић.

Најефикаснији је био Милош Њежић са седам голова, а одличну ролу имао је млади голман Давид Момић који је уписао осам интервенција. Борац је сада на омјеру 4-4, а сутра у “Борик” долази Слога.

- Промјеном тренера добили су нову енергију и сигуран сам да ће бити тешка утакмица као што традиција налаже. У посљедње вријеме их добијамо, али никада не буде лако. Добра су екипа - рекао је Микић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана