Милуновић: Показали смо снагу, уз навијаче до евро прољећа

ГС
Foto: Архива/Aгенције

БЕОГРАД- Фудбалер Црвене звезде Немања Милуновић изјавио је да је екипа направила велику ствар са три побједе на гостовањима у посљедњих седам дана и позвао навијаче да подрже тим у четвртак увече (21.00) против Трабзона у Лиги Европе.

- Традиционално је тешко играти у Крагујевцу, Новом Саду и Нишу, али смо показали способност да збијемо редове кад је потребно и упишемо тријумфе у веома важном циклусу за нас. Заправо, ово је можда и најважнији циклус у актуелној сезони и веома сам поносан што за сада све функционише добро - изјавио је искусни дефанзивац за клупски сајт.

Он је посебно нагласио значај подршке са трибина на сва три гостовања, поготово на дербијима у Новом Саду и Нишу.

- Велики број звездаша је дошао, а пјесма са трибина нас је водила до побједе. Заиста се много боље осјећамо када играмо пред великим бројем наших навијача и надам се да ће тако бити и у четвртак. Управо то је сада најважније, да се уз подршку са трибина, покажемо у најбољем могућем свијетлу и изборимо прољеће у Европи. Сматрам да имамо квалитет и да заслужујемо да презимимо, а навијаче још једном, позивам да дођу у што већем броју - поручио је Милуновић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана