Милићевић: Брашов веома квалитетан ривал

Дарко Драгичевић
Милићевић: Брашов веома квалитетан ривал

БИЈЕЉИНА – Одбојкашки шампиони БИХ, Радник у мушкој и Гацко у женској конкуренцији су сазнали своје противнике у квалификацијама за Лигу шампиона.Бијељински тим ће одмјерити снаге са шампионом Румуније екипом Корона Брашов, док је ривал Гачанкама шампион Хрватске Младост Загреб.

Тренер Радника Владимир Милићевић истиче да је противник веома квалитетан. -За нас ће ово да буде велики изазов.

Ово је други наступ у квалификацијама за Лигу шампиона, тако да имамо искуство од прошле сезоне. Брашов је изузетно квалитетан тим, знам да је за њега прошле сезоне наступао бивши репрезентативац БиХ Русмир Халиловић.

Са њим ћу видјети да ли остаје и каква је снага противника. Можда нам нешто и открије-уз осмијех истиче Милићевић. Брашов је шампион своје земље и биће велико искушење за бијељински тим.

-Прошле сезоне су у свом саставу имали седам странаца, тако да су изузетно квалитетан противник.

У наредном периоду ћемо се упознати са промјенама у тиму и покушати да у овим мечевимаа још боље представимо свој клуб, град, Републику Српску и БиХ- додао је Милићевић.

Радник ће први меч одиграти у Градишци у периоду од 17. до 19. септембра док је реванш у Румунији. Женски одбојкашки клуб Гацко ће у трећој рунди квалификација играти против Младости из Загреба.

Херцеговачки тим ће у првом мечу бити домаћин у Требињу у периоду од 1. до 3.октобра док ће реванаш бити у Загребу. Ова два тима играла су и прошле сезоне у квалификацијама када је Младост славила 3:0.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана