Милица Драгичевић облачи дрес Србије

Дарко Драгичевић
Милица Драгичевић облачи дрес Србије

ЗВОРНИК -Најбоља млада кошаркашица БиХ Милица Драгичевић, данас има двоструки разлог за славље. Поред тога што јој је рођендан, она је од данас и званично нова репрезентативка Србије!

Фантастичне игре у дресу ,,РМУ Бановићи“ за све узрасне категорије од пионира до сениора, као и партије које је сјајна млада кошаркашица из Зворника пружала у дресу пионирске и кадетске репрезентације, биле су најбоља препорука да на њену адресу стигне позив сениорске репрезентације БиХ.

Са непуних 16 година Милица Драгичевић је постала најмлађа кошаркашица која је добила позив у најквалитетнију селекцију БиХ, али сплетом сада већ срећних околности није забиљежила наступ. 

Већ тада су челни људи Србије почели са планом како да овај кошаркашки бисер из Републике Српске заигра за српску репрезентацију. Није било препрека јер Миличино срце куца  за Србију и због тога челни људи БиХ савеза којима дугује захвалност нису правили веће проблеме, јавља Инфобирач.

Комплетна папирологија је експресно завршена и сигурни смо да је Србија добила насљедницу Соње Петровић и Ање Дабовић, јер је Милица Драгичевић са својих петнаест година била већ стандардни члан сениорског тима Бановића за који је редовно биљежила двоцифрене учинке поена и скокова. Први наступ за репрезентацију Србије Милицу Драгичевић очекују већ на љето када ће са репрезентацијом до 17 година наступати на Европском првенству у Турској.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана