Милер: Против Месија увијек све иде сјајно, Роналдо нам био проблем

ГС
Foto: Танјуг/АП

МИНХЕН- Фудбалер Бајерна Томас Милер изјавио је послије пласмана минхенског клуба у четвртфинале Лиге шампиона да му је увијек било лакше да игра против Лионела Месија, него против Кристијана Роналда, преносе њемачки медији.

Бајерн се пласирао у четвртфинале Лиге шампиона, пошто је синоћ у Минхену побиједио Пари Сен Жермен резултатом 2:0 у реванш мечу осмине финала најквалитетнијег европског клупског такмичења. Њемачки клуб је у првом мечу славио са 1:0.

Милер је послије меча признао да је уживао у игри против фудбалера ПСЖ-а и Месија.

"Против Месија увијек све иде сјајно. Роналдо нам је, док је играо за Реал, увијек био проблем. Али, имам највеће поштовање према Месијевом наступу на Свјетском првенству у Катару. Тамо је одиграо индивидуално невјероватно, носио је цијели тим. Није му лако да игра у ПСЖ", рекао је Милер.

Тренер Бајерна Јулијан Нагелсман изјавио је да се његов тим добро бранио у првом полувремену.

"Били смо на лопти, били смо опасни када смо имали лопту и мислим да смо заслужено побиједили. У првој утакмици нисмо баш на терену најбоље радили оно о чему смо разговарали пред дуел. Остављали смо им превише простора", рекао је Нагелсман.

Жријеб четвртфинала и полуфинала Лиге шампиона биће одржан 17. марта. Пласман у четвртфинале ЛШ су, поред Бајерна, до сада обезбиједили Милан, Челси и Бенфика.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана