Милан Вушуровић нада се позиву селектора Црне Горе: У Борцу да изборим дрес репрезентације

Дарко Пашагић
Милан Вушуровић нада се позиву селектора Црне Горе: У Борцу да изборим дрес репрезентације

АНТАЛИЈА - Крилни нападач Борца Милан Вушуровић вјерује да ће у наставку сезоне наставити са добрим партијама у дресу Бањалучана и да ће помоћи клубу да по трећи пут узастопно избори пласман на међународну сцену.

Истовремено, брзоноги фудбалер очекује да ће наставити да тресе противничке мреже што би могло да му помогне да добије позив у репрезентацију Црне Горе.

- Права је штета што сам прорадио тек на крају јесењег дијела сезоне, али се надам да ћу у истом ритму наставити и на прољеће - рекао је Вушуровић.

У првом дијелу сезоне постигао је пет голова, од чега четири у посљедњих пет кола.

- Надам се да ми пауза није нашкодила. Да је тако потврдио је и први контролни сусрет против Акрона у коме сам био стријелац - наставио је Вушуровић.

За вријеме припрема у Анталији обишао га је и селектор репрезентације  Црне Горе Миодраг Радуловић.

- Наравно да ми је та посјета пуно значила, јер видим да неко прати моје партије. То ми је мотив да наставим са још већим жаром - истакао је Вушуровић.

Иако Борац у наставак сезоне улази без четири највеће звијезде из прошлогодишње шампионске екипе, вјерује да се то може надокнадити.

- Не треба уопште причати колико су за нашу игру значили Алмедин Зиљкић, Стојан Врањеш, Горан Закарић и Марко Јовановић. Сви смо свјесни да је на нама сада далеко већа одговорност, али притиска се не бојим. Надам се да је тако и са мојим саиграчима. Можда ће нам сада у неку руку бити и лакше, јер ћемо имати више слободе у игри, а то је шанса да неко нови избије у први план - изјавио је Вушуровић.

Хотелску собу у Анталији дијели са новајлијом Гораном Бркићем.

- Ново познанство и ново искуство. Надам се да ћемо се добро слагати на терену - рекао је Вушуровић.

На крилним позицијама сада је велика конкуренција. Ту су поред Вушуровића још Енвер Кулашин, те новајлије Обрен Цвијановић, Тони Јовић и Ферхат Ајаз.

- Здрава конкуренција нема шта. Најважније је да се сви добро припремимо и да не буде повреда, а на стручном штабу је да одлучи ко ће играти. Сигурно они који у том тренутку буду најспремнији и физички и психички - додао је Вушуровић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана