Микић: Адреналин нас је "појео" на старту

Д. Д.
Микић: Адреналин нас је "појео" на старту

БАЊАЛУКА - Извиђач је побједом у "Борику" 28:25 направио велики корак ка освајању шампионске титуле у БиХ у рукометном првенству БиХ.

У сјајном дербију екипа из Љубушког је изненадила домаћина, а Борац је скупо коштало лоше отварање утакмице. Наиме, Бањалучани су имали заостатак од шест голова, у другом дијелу су пришли на гол заостатка и више нису могли.

У моментима кад се меч ломио Борац је правио техничке грешке а Извиђач је то казнио.

Тренер Мирко Микић је прво честитао ривалу на побједи.

- Играли су паметно читав меч, кад је требало трчати трчали су, кад је требало успорили они су смањили темпо. Играли су нетипично за њих у другом полувремену са пуно дугих напада, очигледно добра припрема утакмице. На нас је утицало лоше отварање утакмице, тешко је стићи шест разлике посебно против квалитетне екипе каква је Извиђач. Сигурно је да смо се ту потрошили. Одбрана нам је била лоша, адреналин нас је појео због њега смо сагорили у првом дијелу. Ништа нас није ишло, нисмо играли како смо се требали. У наставку смо били пуно бољи, али разлика је била превелика. Успјели смо да приђемо на гол заостатак али смо се пуно потрошили и то се осјетило. Имали смо на минус два три техничке грешке које је ривал казнио и заслужено славио- рекао је тренер Микић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана