Мијаиловић: Дуг према бившим играчима 600.000 евра

Танјуг
Foto: Архива

БЕОГРАД- Дуг кошаркашког клуба Партизан према бившим играчима износи 600.000 евра и тај остатак ћемо плаћати до краја текуће и наредне сезоне, изјавио је предсједник црно-белих Остоја Мијаиловић.

"Када је 2018. године направљен репрограм целог дуга само износ ка бившим играцима је био 3.400.000 евра. Последњи пресек рађен је у јулу месецу прошле године и тада је дуг био око милион. Од тада до данас је измерено још 400.000 и тај остатак од 600.000 евра мораће да се плаћа ове сезоне и наредне сезоне. Оно што је најважније тај наш дуг је према контролом. Да није било ковида и прекида сезоне у марту, тог дуга сада не би било јер ми значајан приход имамо од улазница", рекао је Мијаиловић гостујући на ТВ Танјуг.

Он је додао да је тренутно задовољан резултатима и подсјетио да је на промоцији Жељка Обрадовића рекао да нема потребе улазити у еуфорију.

"Навијачи су у неком тренутку помислили да је све готово на самом почетку сезоне. Једна кошаркашка сезона није факултетски испит где га ви положите у једном дану, завршили сте посао и онда наставите даље. Дакле, сезона је доста дуга, сезона је изазовна. Ту је и ковид, ту су и разне повреде. Утакмица је пуно, пуно је и путовања. Сезона дуго траје, а ми смо на њеној половини. Други смо у АБА лиги, други смо у Еврокупу. Нисмо оцекивали да цемо добити све утакмице до половине сезоне. Неке смо могли да добијемо, неке једноствано нисмо могли", истакао је МИјаиловић.

Мијаиловић је рекао да је јавност мора да зна како тренер Обрадовић никада у каријери није радио у клубу са мањим буџетом, да су све друге приче "подгрејане", али да то свакако није алиби за пар изгубљених утакмица у протеклом периоду.


 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана